Επιχορήγηση 30.000 ευρώ σε κάθε σωματείο, ζητούν οι ομάδες Γ Εθνικής!

Μπορεί μέχρι στιγμής, η «κοινή επιστολή» των 16 ομάδων του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής να μην έχει αποσταλεί σε ΓΓΑ και ΕΠΟ, καθώς παραμένει σε… διαβούλευση μεταξύ των διοικήσεων των ομάδων, όμως το Grandsport.gr αποκαλύπτει μία από τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στην… περίφημη επιστολή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η επιστολή… αλλάζει συνεχώς χέρια και περνάει από διοίκηση σε… διοίκηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τελικό κείμενο να αποσταλεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά, στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο, στον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Δημητρίου, την Εκτελεστική αλλά και την Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ, την Περιφέρεια Κρήτης και τις Δημοτικές Αρχές του νησιού. Πέραν των παραπάνω, θα σταλεί επίσης στους προέδρους των Ενώσεων της Κρήτης.

Μέχρι στιγμής, στα «ζητούμενα» των ομάδων, περιλαμβάνονται 9 προτάσεις που αφορούν μεταξύ άλλων διαβεβαιώσεις όσο αναφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, κάλυψη των tests covid, προτεραιότητα στον εμβολιασμό, μείωση εξόδων διαιτησίας αλλά και επιχορήγηση ύψους 30.000 ευρώ σε κάθε σωματείο, είτε από τον Δήμο όπου υπάγεται το κάθε σωματείο, είτε από την Περιφέρεια Κρήτης!

ADVERTISING

Διευκρινίζουμε, πως η επιστολή μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν διορθώσεις-βελτιώσεις από των εκπροσώπων των σωματείων και τα παραπάνω αποτελούν προτάσεις που ενδεχομένως και να τροποποιηθούν έως και το τελικό κείμενο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content