Να γίνει και πάλι… Μινωική

Μπορεί η περυσινή χρονιά να ήταν ιδιαίτερα «άσχημη» για τη Μινωική η οποία ναι μεν τερμάτισε τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά παρ’ όλα αυτά… ευνοήθηκε από την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού, γλιτώνοντάς τον υποβιβασμό!

Η ομάδα της Μινωικής, η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται ψηλότερα βαθμολογικά, αυτό πέρυσι δεν συνέβη, η ομάδα έκανε άσχημη πορεία και σίγουρα άπαντες θα θέλουν να «διαγράψουν» αυτή την άσχημη σεζόν για το ιστορικό σωματείο.

Φέτος όμως, είναι άλλη χρονιά, με «πρωτεργάτη» τον Δημήτρη Κόκκινο που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, θέλουν να επαναφέρουν τη Μινωική και πάλι στα υψηλότερα «στρώματα» της βαθμολογικής κατάταξης της μεγαλύτερης τοπικής κατηγορίας.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, η ομάδα απέκτησε τους Βιτσαξάκη, Μαρκόπουλο, Βιτσαρά, Ταμπάκη και Σάλιακα, ενώ ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι «παραμονές» καθώς ποδοσφαιριστές με ποιότητα όπως οι Ανδρεαδάκης, Καραντινάκης και Καστελλιανάκης παρέμειναν στην ομάδα.

Πλέον στη Μινωική έχουν ένα και μοναδικό στόχο, να ξαναγίνουν η… παλιά καλή Μινωική, η ομάδα που κοιτούσε στα «μάτια» κάθε αντίπαλο και έβαζε δύσκολα μέσα ή έξω από το γήπεδο της…