Τα συλλυπητήρια των ομάδων για τον θάνατο του Αντ. Παπαδάκη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11).

Οι ομάδες του Ηρακλείου με ανακοίνωση τους εκφράζουν την θλίψη τους και την συμπαράσταση τους στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη.

Η ανακοίνωση της Βόνης: «Η Διοίκηση της ομάδας μας εύχεται θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του κ. Αντώνη Παπαδάκη Προέδρου του σωματείου της Δαμάστας, για τον απροσδόκητο χαμό του. Ένας παράγοντας που πρόσφερε τα πάντα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του Ανθεστίωνα: «Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη, που «έφυγε» σήμερα αιφνίδια από τη ζωή. Ένας παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που πρόσφερε πάρα πολλά στο ίδιο το άθλημα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει την βαθιά του θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αντώνη Παπαδάκη και μεταφέρει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας: «Το Δ.Σ. του Α Ο. Ομόνοια Καλλιθέας, εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος Αντώνη Παπαδάκη. Υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπος, δοτικός, ρομαντικός, υπερβατικός, του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Η θλίψη μας είναι δεδομένη μα και απερίγραπτη».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της Χερσονήσου: «Το Δ.Σ., οι παίκτες και οι προπονητές του σωματείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Αντώνη Παπαδάκη για τον άδικο χαμό του».

Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Αετός Ανωγείων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη για τον ξαφνικό χαμό του. Καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα: «Ένας πραγματικός ευεργέτης της κοινωνίας αποχαιρέτησε ξαφνικά και πρόωρα τον μάταιο κόσμο! Οι φίλοι του ποδόσφαιρου και οι άγνωστοι χιλιάδες άνθρωποι που ευεργετήθηκαν από τα χέρια σου φίλε Αντώνη θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο σου που μοιραζόσουν με όλους τους συνανθρώπους σου!

ADVERTISING

Δεν σε ενδιέφερε ποιος ήταν πίσω από ένα πρόβλημα ποτέ .. το μόνο που σε ενδιέφερε να δώσεις λύση! Κέρδισες πολλά χρήματα με τις δραστηριότητες σου αλλά βιαζόσουν πάντα να τα μοιράσεις για να περνάνε όλοι όμορφα στην ζωή τους! Μακάρι να ήταν ψέματα το άκουσμα του θανάτου σου για όλους μας και ιδιαίτερα για την λατρεμένη σου Δαμάστα .

Από σήμερα η μορφή σου και η ψυχή σου Φίλε Αντώνη ευχόμαστε να καταταχτεί στο πάνθεον των Αθανάτων ευεργετών της κοινωνίας που τόσο αγάπησες και τόσα πρόσφερες! Η οικογένεια του Ποσειδωνα Εύχεται στους οικείους του Αντώνη Παπαδάκη και στο αθλητικό σωματείο Της Δαμάστας να έχουν πάντα στην μνήμη τους αυτόν τον Άνθρωπο!»

Η ανακοίνωση του Δία: «Εκ μέρος της διοίκησης και τον ποδοσφαιριστών του Α.Ο. ΔΙΑ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του για την απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη».

ADVERTISING

Η ανακοίνωση της Μινωικής: «Το Δ.Σ. της Μινωικής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας Αντώνη Παπαδάκη. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουμε τη θλίψη μας. Καλό παράδεισο φίλε μας…».

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του πρώην προέδρου του ΑΟ Δαμάστας και φίλου Αντώνη Παπαδάκη. Αιώνια του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της Νεάπολης: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα αθλητικά τμήματα (ποδόσφαιρο ανδρών, γυναικείο ποδόσφαιρο, μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του πρώην προέδρου του ΑΟ Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη. Εκ του Δ.Σ. της Α.Ε.Ν.».

Η ανακοίνωση του Ρωμανού: «Το Δ.Σ. του Ρωμανού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αντώνη Παπαδάκη. Καλό παράδεισο».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Αχχχχ βρε Αντώνη ….. Τι πρωινό ήταν αυτό. Γιατί ;;; Γιατί ;;; Γιατί ;;;; Η είδηση του θανάτου σου μας βύθισε στο πένθος και σε βαθιά θλίψη, τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά
που έφυγες μακριά μας . Έδωσες σε όλους τους συνανθρώπους μας το χαμόγελο σου, την βοήθεια σου , την αγκαλιά της μεγάλης σου ΚΑΡΔΙΑΣ που χωρούσε εκεί μέσα, κάθε πρόβλημα, κάθε περιστατικό και κάθε ανάγκη όλων εμάς , οπότε και όπου σου ζητήθηκε .

Ορμητικός και επαναστάτης αφοσιώθηκε σ στην ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σου ΟΜΑΔΑ στην ΔΑΜΑΣΤΑ και στον τόπο καταγωγής σου κάνοντας την γνωστή σε ολόκληρη την επικράτεια και σε όλο τον ποδόσφαιρο χάρτη της πατρίδας μας! Το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο σήμερα πενθεί . Το ΜΑΛΕΒΙΖΙ που τόσο αγάπησες θρηνεί.

Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε κοιτούμε αμήχανα ο ένας τον άλλον μη μπορώντας να πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί. Η κοινωνία του ΚΡΟΥΣΩΝΑ και ο ΠΑΟΚ που πάντα ήσουν κοντά του θα σε αποχαιρετήσουν με δυο λέξεις από τον επιτάφιο του Περικλή. Οις γαρ αρετής , άθλα μεγιστα κείνται τηδε και άριστοι άνδρες αναφύονται. Καλό ταξίδι ΑΔΕΛΦΕ μας».

Η ανακοίνωση των Ασιτών: «Σύσσωμο το ΔΣ της Α.Ε. Ασιτών στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Αντώνη Παπαδάκη. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με τον ξαφνικό χαμό ενός ανθρώπου ο οποίος στάθηκε αρκετές φορές δίπλα στην ομάδα μας αλλά και σε όλο το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Φίλε Αντώνη, καλοστραθιά. Μετά τιμής. Το ΔΣ της Α.Ε. Ασιτών».

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Νιπιδιτού: «Το Δ.Σ. του Ηρακλή Νιπιδιτού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του πρώην προέδρου της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Πήγασου: «Σύσσωμο το Δ.Σ. του Πήγασου Εμπάρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του σπουδαίου Αντώνη Παπαδάκη. Τα λόγια είναι λίγα για να εκφράσουμε την θλίψη μας. Καλό ταξίδι».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι συγκλονισμένο από τον αδόκητο χαμό του επιχειρηματία και φίλου του ΟΦΗ, αλλά και του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, Αντώνη Παπαδάκη. Η είδηση σκόρπισε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ, καθώς ο Αντώνης, υπήρξε κατά καιρούς συμπαραστάτης του συλλόγου μας.

Τόσο στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όσο και στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Ειδικά δε, στην τελευταία, η οικονομική συμμετοχή του, στο να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ, στην κρίσιμη τελευταία της χρονιά, στη Β’ Εθνική, ήταν πολύ σημαντική. Γνωρίζουν πολύ καλά, οι πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής και πάντα αναγνώριζαν στον Αντώνη Παπαδάκη, τη συμβολή που είχε και αυτός μαζί με άλλους επιχειρηματίες της πόλης, για να μπορέσει η ομάδα μας, να βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα.

Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός του Ηρακλείου χάνει ένα πραγματικό «αιμοδότη» σε πολύ δύσκολες εποχές οικονομικά, για τα σωματεία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα παραβρεθεί στην κηδεία, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ανακοίνωση του Ρούβα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ρούβα εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Παπαδάκη. Από σήμερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο. Καλό ταξί και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση των Μοιρών: «Το Δ.Σ. των Μοιρών στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη. Αιώνια του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ: «Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚΗ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντα Αντώνη Παπαδάκη. Η πορεία του στα αθλητικά δρώμενα του Ηρακλείου και η ανιδιοτελής προσφορά του στον συνάνθρωπο θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη μας».

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντώνη Παπαδάκη, ενός εραστή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Καλή δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηροδότου: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηροδότου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια του για την απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη. Ο Αντώνης Παπαδάκης γνωστός αθλητικός παράγοντας, πρόεδρος της ομάδας της Δαμάστας, προσέφερε ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Ηροδότου και ήταν πάντα κοντά στις ανάγκες της διοίκησης. Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη!».

Η ανακοίνωση του Αλμυρού: «Τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της οικογένειας του Αλμυρού για την απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη. Το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και ολόκληρο το Μαλεβίζι πενθούν για την ξαφνική απώλεια του Αντώνη Παπαδάκη, του συντοπίτη μας ποδοσφαιρικού παράγοντα με καταγωγή από την Δαμάστα.

Ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παράλληλα με την σπουδαία του κοινωνική προσφορά.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αλμυρού, η πρώτη ομάδα του συλλόγου, οι Νέοι Αλμυρού και ο φίλαθλος κόσμος του Γαζίου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Παπαδάκη. Αιωνία του η μνήμη…»

Η ανακοίνωση της Νίκης Σητείας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρος ο οργανισμός της Νίκης Σητείας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για το ξαφνικό θάνατο του πρώην Προέδρου της Δαμάστας , αλλά και ευεργέτη ολόκληρου του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου Αντώνη Παπαδάκη.

Καλή δύναμη στην οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Η ανακοίνωση της Τυλίσου: «Καλό ταξίδι φίλε μας Αντώνη. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό παράδεισο…».

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Αντώνη Παπαδάκη. Η προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην κοινωνία θα μείνουν ανεξίτηλα στο πέρασμα του χρόνου. Καλή δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι..».

Η ανακοίνωση της Τριτωνίας: «Δύσκολη μέρα σήμερα… με την πρωινή ξαφνική είδηση… Φίλε μας Αντώνη Παπαδάκη βιάστηκες για το μεγάλο ταξίδι…
Η μεγάλη σου ιδέα για αδελφοποίηση των ομάδων μας που έγινε πράξη το 2018, σου υποσχόμαστε ότι θα παραμείνει ζωντανή. Η ομάδα μας και το Αστρίτσι ολόκληρο σε αποχαιρετά σαν ΑΔΕΡΦΟ και ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.
ΦΙΛΕ μας καλό ταξίδι στο φως ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα είσαι πάντα κοντά μας».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Ανακοίνωση Α.Ε.Κ Παπαδάκης Κ. Κατασκευαστική. Ήσουν εδώ για όλους. Ήσουν εδώ για να δίνεις λύσεις σε πολλά θέματα. Βοήθεια σε συνανθρώπους.

Βοήθεια σε όλα τα σωματεία και στήριγμα σε κάθε τι καλό γινόταν και ήθελε την στήριξη σου ,που πάντα απλόχερα έδινες. Με κόπο και θυσίες έφτιαξες μία ομάδα πρότυπο για όλους εμάς.

Έδωσες άλλη πνοή και ομορφιά στο ποδόσφαιρο και σε πολλά άλλα αθλήματα με πράξεις και έργα που μόνο εσύ μπορούσες. Αντώνη Παπαδάκη…

Καλό ταξίδι φίλε… Αιωνια σου η μνήμη».

Η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ: «Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη για την ξαφνική και μεγάλη απώλειά του. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την είδηση της ξαφνικής και μεγάλης απώλειας ενός ανθρώπου που στάθηκε δίπλα μας και στήριξε την ομάδα μας σε δύσκολες στιγμές όποτε του ζητήθηκε.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης στον Αντώνη Παπαδάκη, στον προσεχή αγώνα θα τηρηθεί ενος λεπτού σιγή και η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μάυρα περιβραχιόνια συμμετέχοντας στο πένθος. Αιωνία η μνήμη του και καλό του ταξίδι».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου: «Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, με το άγγελμα του θανάτου του Παπαδάκη Αντώνη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ».

H ανακοίνωση του Ηρόδοτου: «Καλό ταξίδι στο φως, Αντώνη Παπαδάκη… Η ΠΑΕ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη, για τον αδόκητο χαμό του.
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε αυτήν την τραγική είδηση, για έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό, είχε προσφέρει και βοηθούσε τους πάντες. Αν είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση του ΠΑΝΟΜ: «ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΝΟΜ εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον ξαφνικό θάνατο του Παπαδάκη Αντώνη. Ενός ανθρώπου ο οποίος βοήθησε όχι μόνο την ομάδα της καρδιάς του αλλά γενικά το ηρακλειώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι».

Η ανακοίνωση της Ροδιάς: «Ο Αθλητικός Όμιλος Ροδιάς, το Δ.Σ. ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον χαμό του Αντώνη Παπαδάκη. Τα λόγια είναι περιττά και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του εκλιπόντος για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου τους. Αντώνη, αιωνία η μνήμη σου και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Δωριέα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Δωριέας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του πρώην προέδρου του ΑΟ Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη. Αιώνια του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Γιούχτα: «Το Δ.Σ. του Γιούχτα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αντώνη Παπαδάκη. Αιωνία η μνήμη του και καλό του ταξίδι».

Η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών: «Το Δ.Σ. του Ερμή Ζωνιανών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του Αντώνη Παπαδάκη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη για τον ξαφνικό και αδόκητο χαμό του! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ