Μαν. Σκύβαλος: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και τη βελτίωση»

Ικανοποιημένος από τη βελτίωση της ομάδας του και την επίτευξη της νίκης, εμφανίστηκε ο Μανώλης Σκύβαλος μετά το 1-2 με τον Άγιο Ιερόθεο και το «2Χ2».

Ο προπονητής του ΑΟΑΝ, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα, ενώ πρόσθεσε πως στην επανάληψη, έχασαν την ηρεμία τους και το παιχνίδι έγινε… ντέρμπι.

20/11/2022 15:00
Γ Εθνική - 5ος όμιλος - 2η αγωνιστική 2022-23

ADVERTISING

Στις δηλώσεις του, τόνισε χαρακτηριστικά: «στο παιχνίδι, μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πάρα πολύ καλά. Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο κάπως το μυαλό μας να χαλάσει, να χάσουμε κάπως την ηρεμία μας, αλλά να συνεχίζουμε να φτιάχνουμε ευκαιρίες, όμως στο τέλος το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι.

Είναι λογικό όμως αυτό, καθώς η Γ’ Εθνική έτσι είναι. Κρατάμε όμως τους τρεις βαθμούς και ότι ήμασταν σαφώς πιο βελτιωμένοι από την πρεμιέρα και να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που βρέθηκε στη Αθήνα και μας συμπαραστάθηκε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ