Ασπρόμαυρο «βάφτηκε» το ντέρμπι: Ιστορική νίκη για ΑΟΤ!

Ιστορικό «τρίποντο» για τον ΑΟΤ, ο οποίος κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κερδίζοντας τον Αλμυρό με 3-0 για την 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής!

20/11/2022 15:00
Γ Εθνική - 5ος όμιλος - 2η αγωνιστική 2022-23

ADVERTISING

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για το Τυμπάκι αφού μόλις στο 5’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Σένκα με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ κατάφερε να νικήσει τον Χανιωτάκη κάνοντας το 1-0.

Ο Αλμυρός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και στο 7’ έχασε σημαντική στιγμή με τον Μάνγκα να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 10’ ήταν η στιγμή του ΑΟΤ να απειλήσει με τον Βακράκο να πιάνει δυνατό σουτ και τον Χανιωτάκη να διώχνει με δυσκολία.

ADVERTISING

Από εκεί και μετά οι μεγάλες φάσεις από το ντέρμπι έλειπαν με το δυνατό παιχνίδι και τις μονομαχίες να «κλέβουν» την παράσταση στο γήπεδο της Μεσσαράς.

Το σύνολο του Μιχάλη Κουτεντάκη, στο 40’ πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, αφού ο Βακράκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αλμυρού και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με το Τυμπάκι να είναι πιο ουσιαστικό στα πρώτα 45 λεπτά και να προηγείται με 2-0 του Αλμυρού.

ADVERTISING

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ανάλογη. Ο ρυθμός μπορεί να ήταν καλός, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες έλειπαν από το παιχνίδι, αφού οι δυνατές μονομαχίες ήταν αυτές που είχαν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 70’ στο δεύτερο μέρος, με τον Βακράκο να βγαίνει απέναντι από τον Χανιωτάκη, να πλασάρει, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά. Ένα λεπτό αργότερα ο Αλμυρός έχασε καλή στιγμή με τον Αγαπάκη να σουτάρει από διαγώνια θέση και τον Δημαράκη να δηλώνει παρών.

Ο ΑΟΤ που ήταν πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι κατάφερε να «καθαρίσει» το πρώτο ιστορικό του τρίποντο με τον Αριστινείδη να πιάνει ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χανιωτάκη για το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού παρότι πίεσε ο Αλμυρός για να πετύχει κάποιο γκολ το φάουλ του Πιερτζιάκομι σταμάτησε στο δοκάρι του Δημαράκη!

ADVERTISING

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ