«Οκτάσφαιρη» ΑΕ Κρητών κόντρα στον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρος!

Μια μεγάλη και ευρεία νίκη κατάφερε να πάρει η ΑΕ Κρητών επικρατώντας με 8-1 του Αστέρα Μυρτιάς – Πόρος για την 3η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

20/11/2022 11:30
Β2 ΕΠΣΗ - 3η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕ Κρητών η οποία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 9′ με τον Βασίλη Τσομπανάκη. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο σκόραραν και δεύτερο γκολ με τον Κοκοσάλη.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για το σύνολο του Αντώνη Μισαργόπουλου, το οποίο πέτυχε και τρίτο γκολ στο 27′ με τον Βασίλη Τσομπανάκη. Το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο για τους «κιτρινόμαυρους» έκλεισε με γκολ στο 44′ από τον Κλάδο ο οποίος έκανε το 4-0.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος ήθελε να αντιδράσει και μείωσε με τον Γιώργο Κοτζιά σε 4-1, όμως η ψυχολογία των φιλοξενούμενων δεν επηρεάστηκε με τον Στιβακτάκη να κάνει το 5-1 στο 61′ και τον Γεωργιουδάκη 8 λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 6-1.

ADVERTISING

Η ΑΕ Κρητών στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Στιβακτάκη, Μαγνήασλη κάνοντας το 8-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αλλαγές

 
55'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
75'
79'

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ