«Χ»ωρίς νικητή το Δόξα-Κόροιβος

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Ηρακλείου και τον Κόροιβο για την 3η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

19/11/2022 15:00
Β2 ΕΠΣΗ - 3η αγωνιστική - 2022-23

Στατιστικά παίκτη

Ορφανουδάκης Σπυρίδων ΓΚΟΛ 61'    
    65' ΓΚΟΛ Φτυλάκης Αναστάσιος

ADVERTISING

Πρώτη καλή στιγμή στο 8’ για την Δόξα, με τον Καρακωνσταντάκη να «βρίσκει» ωραία τον Παπάζογλου, όμως αυτός δεν κατάφερε σε κενή εστία να βρει στόχο. Στο 24’ ο Δασκαλάκης αστόχησε, ενώ δεν βρήκαν στόχο και δύο προσπάθειες του Ορφανουδάκη στο 25’ και στο 26’. Στο 28’ μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους, με τον Δρίβα από κοντά να σουτάρει και τον Ντάγκινη με σπουδαία επέμβαση, να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στο 36’ νέα ευκαιρία για τον Κόροιβο, με τον Σχοιναράκη, αλλά ο Ντάγκινης με σχετική ευκολία, μπλόκαρε, αποσοβώντας τον κίνδυνο.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα, όταν ο Ορφανουδάκη από τα αριστερά να μπαίνει στη περιοχή, όμως ο πολύπειρος Καρλής, «βγήκε» και πρόλαβε να μαζέψει, «καθαρίζοντας» τη φάση.

ADVERTISING

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Κόροιβος είχε δοκάρι με τον Νίκο Σχοιναράκη. Στο 61’ η Δόξα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κοροίβου, ο Ορφανουδάκης πήρε το… ριμπάουντ και απο κοντά έκανε το 1-0.

Η «χαρά» του γκολ δεν κράτησε για πολύ, ο Κόροιβος «απάντησε» στο 65’, όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ, υπήρξε σύγχυση στην άμυνα της Δόξα, ο Φτυλάκης σε κενή εστία απο κοντά έκανε το 1-1.

Στο 78’ μεγάλη ευκαιρία για τον Κόροιβο με τον Σχοιναράκη να σουτάρει στη κίνηση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και στο 85’ μετά από δυνατή εκτέλεση πλάγιου, η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ο Σχοιναράκης ανενόχλητος όμως αστόχησε!

ADVERTISING

Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλλαγές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ