Μ. Γαρεφαλάκης: «Καλώ τους συναδέλφους της εξελικτικής επιτροπής για την επόμενη ημέρα στην διαιτησία»

Πρόσκληση για την επόμενη μέρα στον χώρο του Έλληνα διαιτητή έκανε ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης. 

Ο  πρώην πρόεδρος του ΣΔΠΗ, διαιτητής και εκπαιδευτής διαιτησίας, στις εκλογές που διεξήχθησαν, βγήκε πρώτος στη ψηφοφορία με 17 ψήφους και με πρόσκληση του καλεί τους εκλεγμένους συναδέλφους του σε ένδειξη συνεργασίας με σεβασμό και αγάπη για την διαιτησία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρόσκληση προς τα Εκλεγμένα Μέλη για το Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτητών Ποδοσφαίρου -Ο.Δ.Π.Ε

ADVERTISING

Αγαπητοί Συνάδελφοί, όπως γνωρίζετε, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στις 13 Νοεμβρίου 2022, έχετε εκλεγεί ως Μέλος για το Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτητών – Ο.Δ.Π.Ε.

Σύμφωνα με το άρθρο 18, Κεφάλαιο Α, παράγραφος 1 του Καταστατικού της Ένωσης Διαιτητών -Ο.Δ.Π.Ε. Ως Πλειοψηφών Σύμβουλος, σας καλώ στα γραφεία της Ένωσης Διαιτητών -Ο.Δ.Π.Ε.

Τα οποία στεγάζονται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας-Εθναρχου Μακαρίου-Ν Φάληρο -Πειραια, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:30:00 για την Συγκρότηση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διαιτητών – Ο.Δ.Π.Ε.

ADVERTISING

Επίσης καλώ και τους εκλεγμένους συναδέλφους της εξελικτικής επιτροπής σε ένδειξη συνεργασίας με σεβασμό και αγάπη για την επόμενη ημέρα στον χώρο του Έλληνα διαιτητή Ηράκλειο 16 Νοεμβρίου 2022.

Με συναδελφική εκτίμηση, Γαρεφαλακης Μιχαήλ, Πλειοψηφων Μέλος της Ένωσης Διαιτητών -Ο.Δ.Π.Ε. Πληροφορίες στο τηλέφωνο μου 6944 804 531».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ