Β. Ξεκαρδάκης: «Χαρούμενος που με τα γκολ μου βοηθάω την ομάδα να κερδίζει»

Για τα γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα αλλά και για το ματς με την Παλιανή μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Βασίλης Ξεκαρδάκης. 

Ο νεαρός επιθετικός εντυπωσιάζει και πάλι με τα χρώματα του Ζαρού, έχοντας καταφέρει να πετύχει τέσσερα γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές φιγουράροντας στην κορυφή των σκόρερς μαζί με τον Κεφαλογιάννη.

Ο Βασίλης Ξεκαρδάκης εξέφρασε την χαρά του που επέστρεψε στον Ζαρό και θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του σε αυτή την απαιτητική χρονιά, ενώ τόνισε ότις στόχος όλων είναι να παίζουν καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστιούνται αυτοί που στηρίζουν την ομάδα.

ADVERTISING

Τέλος αναφέρθηκε και στα γκολ που έχει πετύχει εκφράζοντας την χαρά του, ενώ έστειλε σύνθημα νίκης στο ματς με την Παλιανή την Κυριακή.

Συγκεκριμένα ανέφερε«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα και πάλι στην ομάδα του χωριού μου με σκοπό να την βοηθήσω να παίξει καλό ποδόσφαιρο.. Ο Ζαρός έχει αποδείξει ότι δουλεύει σκληρά με ένα νεανικό ρόστερ και με σκοπό την ανάδειξη μικρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών.

Αυτό που θέλουμε κάθε Κυριακή είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και για εμάς αλλά και για τους ανθρώπους που μας στηρίζουν. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που με τα γκολ που βάζω βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Όσο αφορά τον αγώνα της Κυριακής με την Παλιανή έχουμε προετοιμαστεί καλά και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ