Να βάλει τέλος στο σερί που δεν κερδίζει θέλει η ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΝΟΜ, αγνοούν τη νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες, μια ήττα και ένα ματς που δεν έχει παίξει κόντρα στις Ασίτες.
Αυτό έχει επηρεάσει την ψυχολογία στην ομάδα που θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα τρίποντα που θα την ανεβάσει βαθμολογικά, αφού είναι ένα σωματείο που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην κατηγορία.
Στην προσπάθεια αυτή ο Νίκος Μαστορίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες, Κονιδάκη, Δάσκο, Πέτρο Βαρδονικολάκη, αλλά και τον Μουρτζάκη ο οποίος είναι φαντάρος. Αντίθετα στα πλάνα του νεαρού τεχνικού μπαίνουν ξανά οι Φρόκου, Κεφαλούκος.
Στην ΑΕΚ γνωρίζουν από ντέρμπι και έχουν την ποιότητα να καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο, κόντρα στον ΠΑΟΚ…




































































