Κ. Οικονομάκης: «Σοβαροί και συγκεντρωμένοι για το θετικό αποτέλεσμα»

Για την πορεία του Ασημίου στο πρωτάθλημα αλλά και το ντέρμπι με την Τύλισο μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Κώστας Οικονομάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μεσσαράς αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα που έχει κάνει το σωματείο τονίζοντας μάλιστα ότι θα μπορούσαν να είχαν το απόλυτο εφόσον ήταν πιο προσεκτικοί στο ματς με τους Νέους Αλμυρού (2-2).

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι με την Τύλισο ξεκαθάρισε ότι είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι της κατηγορίας, λέγοντας ωστόσο ότι αν άπαντες στο Ασήμι είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Η ομάδα έχει ξεκινήσει καλά με μια νίκη και μια ισοπαλία. Πιστεύω αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο ματς με τους Νέους Αλμυρού θα μπορούσαμε να έχουμε το απόλυτο. Εμείς σαν ομάδα κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας με μια καλή και δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε όλο το παιχνίδι θα φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ