«Θα αποχωρήσει ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το τι θα κάνει το καλοκαίρι, όποτε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.

Ένας εκ των υποψήφιων προέδρων , Αγκούστι Μπενέντιτο, με δήλωσή του αναφέρθηκε στο θέμα αυτό. Θυμίζουμε ότι η εκλογή του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Η διατήρηση του Λιονέλ Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα εδώ. Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας.

Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος επίσης σε εκείνον. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον διατηρήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα μείνει όμως δεν το είπε. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να αποχωρήσει. Τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content