Στην τελική ευθεία για το ματς με την Λαμία

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την Λαμία (Πέμπτη, 07/12-17:15), όπου οι Κρητικοί θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μέσα στο 2021, στην έδρα τους.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Φελίπε Σόουζα και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (7/1) με την Λαμία.

ADVERTISING

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Felipe Souza και Jonathan De Guzman, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

ADVERTISING

Η σημερινή προπόνηση ήταν επικεντρωμένη σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, άσκηση τεχνικής, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση τακτικής με τελειώματα.

Η τελευταία προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με την Λαμία, θα γίνει αύριο, Τετάρτη (6/1), στις 11:00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ