Η ομιλία του Ν. Τζώρτζογλου για τις ομάδες που δεν είναι στο μητρώο και η απόφαση της ΕΠΟ για συνάντηση με τον Υφυπουργό

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η γενική συνέλευση της ΕΠΟ, με το παρών από την ΕΠΣ Ηρακλείου να δίνει ο Νίκος Τζώρτζογλου και ο Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ στην ομιλία του στάθηκε περισσότερο στα σωματεία που δεν έχουν μπει στο μητρώο, ζητώντας από τον Υφυπουργό εφόσον έχει κάνει ήδη μισό βήμα πίσω όπως έκαναν και οι Ενώσεις με την ΕΠΟ, να κάνει ένα ακόμα και να βρεθεί λύση για τις ομάδες που δεν μπήκαν στο μητρώο.

Η ομιλία αυτή βρήκε σύμφωνες όλες τις Ενώσεις, αφού δεν είναι μόνο το Ηράκλειο που έχει σωματεία εκτός μητρώου. Έτσι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκος ζήτησε να γίνει μια τριμελής επιτροπή, προκειμένου να συναντήσει τις επόμενες ώρες τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και να βρεθεί λύση με τις ομάδες αυτές.

Από όλες τις ενώσεις υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και τα σωματεία αυτά, έστω και καθυστερημένα με τα απαραίτητα έγγραφα θα μπορέσουν να μπουν στο μητρώο και να αγωνιστούν κανονικά στα πρωταθλήματα.

Αναμφίβολα οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής με τον Υφυπουργό θα κρίνει πολλά. Υπενθυμίζουμε από την ΕΠΣ Ηρακλείου οι ομάδες που δεν μπήκαν στο μητρώο είναι: Κουνάβοι, Πήγασος, Νέοι Ηροδότου, Νέοι Μινωικής, ΟΦΑ και Θέρισος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...