Το μυαλό στον Ιωνικό και στους τρεις βαθμούς

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του την ισοπαλία με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και στρέφει την προσοχή του στο ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό.

Το ντεμπούτο του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν θετικό μετά την ισοπαλία με τον Άρη και πλέον ο Λιθουανός τεχνικός αναμένεται σήμερα να ξεκινήσει την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον Ιωνικό, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ο ΟΦΗ ψάχνει την πρώτη του νίκη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και το ματς με τον Ιωνικό είναι η ευκαιρία, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά μιας και μπαίνουμε σε… καυτές ημέρες με τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα.

ADVERTISING

Ο Λιθουανός τεχνικός πήρε και επίσημα μια… γεύση από τους παίκτες του, απέδειξε ότι θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και το ματς του Σαββάτου δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό με τον Άρη.

Ο Ιωνικός θα έρθει στο Ηράκλειο έχοντας μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως ο ΟΦΗ δεν θα πρέπει να επηρεαστεί με αυτό μιας και θα πρέπει να μπει με το μαχαίρι στα… δόντια, ώστε να καθαρίσει το ματς και να πάρει ένα τρίποντο ιδιαίτερα σημαντικό.

Από σήμερα λοιπόν ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου και η σκέψη είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ