Ράμος σε Πέρεθ: «Δεν δέχομαι την πρόταση που μου κάνατε, είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων»

Διατεθειμένος να ακούσει και τις προσφορές άλλων ομάδων, οι οποίες έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν ξεκαθάρισε στον Φλορεντίνο Πέρεθ πως είναι ο Σέρχιο Ράμος.

Η διαφορά απόψεων που υπάρχει ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Σέρχιο Ράμος, για την ανανέωση του συμβολαίου του συνεχίζει να υφίσταται καθώς η διαφωνία που έχει να κάνει με την χρονική διάρκεια της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Από την στιγμή που ο 34χρονος σέντερ μπάκ της «Βασίλισσας», δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο έχει το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

ADVERTISING

Σύμφωνα, με το «El Larguero de la SER», οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασίας τους, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποιες λεπτεμόρειες, οι οποίες αποτελούν εμπόδιο για την ανανέωση αυτής.

Πιο συγκεκριμένα ο Σεβιγιάνος αμυντικός θέλει διετή ανανέωση συμβολαίου, ωστόσο η διοίκηση της «Βασίλισσας» από την πλευρά της στην πρόταση που του έχει καταθέσει του δίνει έναν χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα έναν.

Αυτό είναι κάτι που βρίσκει κάθετο τον έμπειρο στόπερ της ομάδας της Μαδρίτης, εξέλιξη που έχει σαν συνέπεια οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να εχουν «παγώσει» το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ADVERTISING

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες δημοσίευμα φέρεται να έφερε στο φως της δημοσιότητας διάλογο του Ράμος με τον Πέρεθ, με τον άσο της «Βασίλισσας» να λέει στον πρόεδρό της ότι «δεν θα δεχθώ την πρόταση που μου κάνατε κι από εδώ και στο εξής είμαι πρόθυμος να ακούσω προσφορές άλλων ομάδων».

Η απάντηση από την πλευρά του Πέρεθ ήταν ότι «αν έχεις μια καλή προσφορά θα το κατανοήσουμε». Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση των δύο πλευρών μέσα στο προσεχές διάστημα, όπου και θα συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας τους.

Πηγή Sdna.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ