ΕΠΣ - ΕΠΟ

ΕΠΣΗ: «Kανένας αγώνας δεν θα διεξαχθεί σε γήπεδο που δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
ΕΠΣΗ: «Kανένας αγώνας δεν θα διεξαχθεί σε γήπεδο που δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε στα σωματεία ότι κανένας αγώνας δεν θα διεξαχθεί σε γήπεδο που δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης.

Παράλληλα ζητάει από τα σωματεία να μεριμνήσουν άμεσα για την εξασφάλιση της λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης και στις δύο έδρες που έχουν δηλώση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει όλα τα σωματεία της δυνάμεως ΕΠΣΗ ότι κανένας αγώνας δεν θα διεξαχθεί σε γήπεδο που δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης.

Τα σωματεία οφείλουν να μεριμνήσουν ΑΜΕΣΑ για την εξασφάλιση της άδειας λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης στις δύο έδρες που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα, τα σωματεία οφείλουν να απευθυνθούν στις οικίες δημοτικές αρχές προκειμένου να εξασφαλίσουν την άδεια λειτουργίας αθλητικής εγκατάστασης και στη συνέχεια να την προσκομίσουν στο αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τις άδειες διεξαγωγής των αγώνων.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΕΠΣ - ΕΠΟ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα