Οι προπονητές της Α1 ΕΠΣΗ στο GRANDSPORT: Το μεγάλο φαβορί και οι… επικίνδυνες ομάδες!

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της Α1 ΕΠΣΗ και το ???????????????????????????????????????? επικοινώνησε με ΟΛΟΥΣ τους προπονητές της κατηγορίας βγάζοντας το δικό τους φαβορί.

Όλοι οι προπονητές έχρισαν ξεκάθαρο φαβορί την ομάδα του ΠΟΑ, καθώς όπως τονίζουν έχει ρόστερ μεγαλύτερης κατηγορίας, έχει βαριά… φανέλα και έχει ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα οι προπονητές μίλησαν και για τις ομάδες που θα μπορέσουν να… κοντράρουν τον ΠΟΑ και μέσα σε αυτές είναι ΠΑΟΚ, Ρωμανός, ΑΕΚ και Ανθεστίων.

ADVERTISING

Το πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερο και εντυπωσιακό και άπαντες μετράνε αντίστροφα για την σέντρα που έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο…

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των προπονητών της Α1 ΕΠΣΗ: 

Νίκος Ανδριανάκης (ΑΕΚ): «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΟΑ. Έχει κρατήσει σχεδόν την ομάδα που ήταν από πέρυσι και αυτό δείχνει ότι έχει ένα ρόστερ μεγαλύτερης κατηγορίας. Αρκετά κοντά όμως βλέπω και τον ΠΑΟΚ που θα είναι φέτος αρκετά δυνατός».

ADVERTISING

Βασίλης Πλεσίτης (Ανθεστίων): «Ο ΠΟΑ ο οποίος έχει ένα πλήρες ρόστερ για τα δεδομένα και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Υπάρχει ακόμα μια ομάδα που έχει μεγάλο μπάτζετ όπως είναι ο ΠΑΟΚ και νομίζω θα προσπαθήσουν να ενοχλήσουν και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν».

Ζαχάρης Αναστασάκης (Ασίτες): «Φαβορί θεωρώ ότι είναι ο ΠΟΑ, λόγω εμπειρίας και ποιότητας στο ρόστερ, ωστόσο και ο Κρουσώνας είναι μια επικίνδυνη ομάδα».

Απόστολος Παπακώστας (Βόνη): «Θεωρώ ότι ο ΠΟΑ είναι το φαβορί γιατί έχει σχηματιστεί να είναι στην Γ’ Εθνική και το ρόστερ του είναι παραπάνω κατηγορίας και σαν σωματείο είναι βαριά φανέλα και δεν πρέπει να ανήκει σε αυτό το πρωτάθλημα. Οι ομάδες που θα κοντράρουν τον ΠΟΑ είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ανθεστίων».

ADVERTISING

Μάκης Λυκούδης (Δαμάστα): «Βάση ιστορίας και αυτών που είδαμε στα φιλικά και τις προετοιμασίες ο ΠΟΑ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Χάρης Αρμουτάκης (Δειλινά): «Μεγάλο φαβορί είναι ο ΠΟΑ. Είναι μια ομάδα που είναι προετοιμασμένη για Γ’ Εθνική. Δύσκολο πρωτάθλημα κανένας εύκολος αγώνας. Επιτέλους ξεκινάμε και θεωρώ ότι εμείς θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Εργοτέλης (Γιώργος Βλατάς): «Φαβορί είναι σίγουρα ο ΠΟΑ, ωστόσο θα υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες όπως ο Ρωμανός, Ανθεστίων, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που έχει σχεδιαστεί για την Γ’ Εθνική και θα πάρει μέρος στην Α1 ΕΠΣΗ. Αυτό τα λέει όλα».

ADVERTISING

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): «Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίζουν».

ΠΑΟΚ (Βασίλης Κρασανάκης): «Φαβορί είναι ο ΠΟΑ, πρώτον διότι είναι η μόνη ομάδα που το έχει αυτοσκοπό άρα το θέλει οπωσδήποτε , και δεύτερον έχει δομηθεί γι αυτό και ενδεχόμενος και για παραπάνω κατηγορία άσχετα αν δεν κατάφερε να παίξει εκεί Επικίνδυνες ομάδες , κατά τη γνώμη μου είναι όλες . Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οποία ομάδα δεν τη σεβαστείς ,την δεις με υπεροψία ή χαλαρώσεις, μπορεί να σε πληγώσει . Το έχουμε δει πολλές φορές να γίνεται όπως και πάντα υπάρχουν ομάδες που κάνουν τρελές πορείες χωρίς κανείς να το περιμένει».

Μανώλης Κατσούλης (ΠΑΝΟΜ):  «Ο ΠΟΑ και ο ΠΑΟΚ ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία, όμως όλα θα φανούν στο γήπεδο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες να είναι ένα καλό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα με την είσοδο ιστορικών σωματείων».

Αριστομένης Μαυρογιάννης (Κεραυνός): «O ΠΟΑ είναι το φαβορί. Είναι ομάδα παραπάνω κατηγορίας με οργάνωση, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητή και γι’ αυτό τον λόγο τον θεωρώ φαβορί. Η ομάδα που θα είναι αξιόλογη ομάδα με βάση της μεταγραφής ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα είναι μια αξιολογήσιμη ομάδα».

Μπάμπης Νταγκίνης (Μινωική): «Λόγω εμπειρίας και βάση ρόστερ θεωρώ ότι ο ΠΟΑ έχει τον πρώτο λόγο. Πάρα πολύ καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και δύναμη είναι και ο Ρωμανός που θα είναι πάλι αξιόλογος. Όχι ότι υστερούν οι άλλες ομάδες. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα αλλά τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο ΠΟΑ».

Χρήστος Ορφανουδάκης (Μοίρες): «Ο ΠΟΑ θα είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα βάση φανέλας και λόγω ρόστερ αφού έχει παίκτες που αξίζουν σε παραπάνω κατηγορία. Έχει καλό προπονητή, καλές ακαδημίες. Βέβαια και ο ΠΑΟΚ είναι μια οργανωμένη ομάδα, έχει κάνει μεταγραφές από το πάνω ράφι, έχει παίκτες που έχουν παίξει σε παραπάνω κατηγορία. Έχει πολύ καλό προπονητικό τιμ και με την στήριξη του κόσμου. Φυσικά και αυτή έχει ιστορική φανέλα. Θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα σίγουρα και το περιμένουμε με αγωνία».

Νίκος Τσερεβελάκης (Ρούβας):  «Φαβορί θεωρώ τον ΠΟΑ γιατί έχει κάνει σχεδιασμό για άμεση επιστροφή στην Γ’ Εθνική, γιατί υπήρχε ακόμα το σενάριο να παίξει σε παραπάνω κατηγορία όταν έκανε σχεδιασμό και έχει ποιοτικότερο και πλήρη ρόστερ. Άμεσος ανταγωνιστής μπορεί να είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ γιατί έχει διατηρήσει το ίδιο ρόστερ για αρκετά χρόνια και έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες και είναι μια ομάδα που τερματίζει τα τελευταία χρόνια στην πρώτη πεντάδα. Για τον ΠΑΟΚ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις τα τελευταία χρόνια, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, δυνατή έδρα και αυτός θα είναι στους ανταγωνιστές».

Νίκος Σουτζής (Ποσειδώνας): «Ξεκάθαρο φαβορί είναι η ομάδα του ΠΟΑ. Είναι ένα ιστορικό σωματείο με ιστορία και έχει φανέλα βαριά. Έχει κρατήσει το περυσινό ρόστερ που είναι Γ’ Εθνικής. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ που έχει ενισχυθεί αρκετά μέσα στο καλοκαίρι».

Κώστας Ταβλαδωράκης (Ρωμανός): «Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο ΠΟΑ και λόγω ιστορίας και ότι κράτησε τον περυσινό κορμό. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι τριών ταχυτήτων. Ρωμανός, Κρουσώνας, Ανθεστίων και ΑΕΚ θα μπορούμε να έχουν σταθερή χρονιά και στην συνέχεια οι διαφορές από τις υπόλοιπες ομάδες θα είναι ελάχιστες»

Γιώργος Φινοκαλιώτης (Χερσόνησος): «Φαβορί είναι ο ΠΟΑ γιατί κράτησε τον κορμό της Γ’ Εθνικής και έχει το όνομα και την δυναμική και τους παίκτες για να πάρει το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά που μπορεί να τον κοντράρει είναι ο Κρουσώνας που ενισχύθηκε σημαντικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ