Με μοναδικό στόχο την πρόκριση ο Αλμυρός!

Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα ο Αλμυρός ο οποίος υποδέχεται τον Πανθρακικό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία της για το ιστορικό παιχνίδι με την ομάδα από την Θράκη έχοντας αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ.

Στον Αλμυρό πιστεύουν στην πρόκριση και στην καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ιστορική ομάδα και με πίστη στο πλάνο του προπονητή θα προσπαθήσουν να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο.

Στα αγωνιστικά, εκτός είναι και οι τραυματίες Ξενοκτιστάκης-Γκέτσι, ωστόσο ο Άντερσον Μπάνβο θα είναι κανονικά στην διάθεση του Μανώλη Παπαματθαιάκη καθώς εκδόθηκε το δελτίο του και εκτός απροόπτου θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι «πορτοκαλί» θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, για να πανηγυρίσουν μια ιστορική πρόκριση στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00.

Ο αγώνας Αλμυρός-Πανθρακικός, θα μεταδοθεί ζωντανά και λεπτό προς λεπτό με εικόνα και ήχο από το γήπεδο του Γαζίου, σε περιγραφή του Τάσου Βαρδάκη και σχολιασμό του Μάριου Σηφάκη.

https://youtube.com/watch?v=wTbC9vfYsZ4

Στην αποστολή μετέχουν οιΘεοδωρόπουλος ΘανάσηςΓκόγκος ΑνέστηςΧανιωτάκης ΓιώργοςΒουϊδάσκης ΜάνοςΚοιλιάρας ΓιάννηςΑλμπέρτο Ζακ ΕνγκουέμΜπουρσέλης ΑντώνηςΒαρβεράκης ΓιάννηςΝικολάου ΟδυσσέαςΓιουκαρής ΡαφαήλΦραγκουλάκης ΜιχάληςΠιερτζιάκομι ΛεόνΝτιονίσιο ΆλβαροΑντωνίου ΧρήστοςΧαϊντίνι ΆγγελοςΚατσικοκέρης ΝίκοςΑγαπάκης ΓιώργοςΜάγκας ΑντώνηςΤζαγκαράκης ΔημήτριοςΠατινιώτης ΘανάσηςΠαγώνης Αναστάσιος, Μπάνβο Άντερσον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...