Αντ. Βλαχάκης: «Σε αυτό το θέατρο χωρίς αρχή και τέλος δεν θα συνεχίσω να χτυπώ παλαμάκια»

Με μια δήλωση που κρύβει απογοήτευση, αλλά και πολύ θυμό δικαιολόγησε την απουσία του σήμερα ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης από την έκτακτη σύσκεψη της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Σε αυτό το θέατρο χωρίς αρχή και τέλος δεν θα συνεχίσω να χτυπώ παλαμάκια.

Περίμενα ότι όλοι οι πρόεδροι θα αντιδρούσαν με τον δικό τους τρόπο, αφού όπως είδαν εδώ και καιρό δεν υπάρχει πια τίποτα να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των σωματείων, αλλά ο καθένας εκπροσωπεί το πολιτικό του Γραφείο που υπηρετεί πίστα. Είμαι νέος παράγοντας, αλλά δεν έχω σκοπό να γίνω ένα διακοσμητικό φυτό που δεν θα χρειάζεται πότισμα.

ADVERTISING

Οι στόχοι μου στο σωματείο έχουν εκπληρωθεί στα μέγιστα επίπεδα όλων των φίλων του Ποσειδώνα μέσα σε 20 μήνες που βρίσκομαι πρόεδρος. Για την ομόνοια του σωματείου δεν θα πω τίποτα παραπάνω σήμερα .

Αλλά παλαμάκια τέλος γιατί θα είναι υπεύθυνος για αυτά που θα ακολουθήσουν στο άθλημα. Οι παλαιότεροι πρόεδροι των σωματείων ας δείξουν ότι χτυπούν και γροθιά στο κόκαλο τώρα που τους έχει ανάγκη το άθλημα!

Κουράστηκα να ακούω μετατόπιση ευθυνών από τους πραγματικά υπεύθυνους. Πάντα φταίει ένας άλλος, αλλά ποτέ ο κακός εαυτός μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ