Προληπτικά εκτός ο Γκέτσι – Μέρος του προγράμματος ο Μπάνβο!

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία του Αλμυρού για το παιχνίδι της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του για την επικείμενη αναμέτρηση με την ομάδα της Θράκης, έχοντας στο μυαλό του αποκλειστικά μια ακόμα ιστορική πρόκριση για το σωματείο από το Γάζι.

Στην σημερινή προπόνηση έμεινε εκτός ο Γκέτσι, ο οποίος χτύπησε την Τετάρτη, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και το τεχνικό τιμ να αποφασίζουν να τον αφήσουν εκτός από την προπόνηση της Πέμπτης για προληπτικούς λόγους και η κατάσταση του ποδιού του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

ADVERTISING

Αντίθετα στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Άντερσον Μπάνβο, ο οποίος δείχνει μέρα με την ημέρα να βρίσκει τα πατήματα του και να διεκδικεί θέση στην αποστολή της ομάδας.

Στον Αλμυρό θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους μέχρι την Τρίτη το πρωί, όπου εκεί θα γίνει γνωστό και ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ