Στον Αλμυρό ο Μαν. Βουϊδάσκης!

Τη φανέλα του Αλμυρού, θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάνος Βουϊδάσκης, που αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί επισήμως. 

Ο Μάνος Βουϊδάσκης, αποτελεί «παιδί» της ακαδημίας του Λίντο, έχοντας αγωνιστεί στα τμήματα ακαδημιών του, πριν προωθηθεί στην Δόξα Ηρακλείου και εν συνεχεία στο Λίντο, όπου ο Εργοτέλης τον «εντόπισε» και τον έκανε δικό του το καλοκαίρι του 2021.

Ένα χρόνο αργότερα και έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα της Κ20 της ΠΑΕ Εργοτέλης, αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους», επιλέγοντας τον Αλμυρό ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ADVERTISING

Ο ίδιος, έχει συνεργαστεί ξανά με τον συνεργάτη του Μανώλη Παπαματθαιάκη, Μάριο Ζερβίδη στην ομάδα του Λίντο, ενώ ήταν συμπαίκτης μεταξύ άλλων και με τους Βαρβεράκη-Τζαγκαράκη, τους οποίους θα «συναντήσει» στη νέα του ομάδα.

Ήδη έχει ενταχθεί στις προπονήσεις και αναμένεται, ίσως και σήμερα, να ανακοινωθεί επίσημα από τους ανθρώπους του Αλμυρού.

Ο Μάνος Βουϊδάσκης είναι γεννημένος το 2003 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής στο ρόστερ του Αλμυρού, σε μία προσπάθεια του ίδιου να βελτιωθεί και να εξελιχθεί δίπλα σε ποδοσφαιριστές όπως ο Γιουκαρής και ο Ενγκουέμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ