«Καθάρισε» στο δεύτερο ο Ηρόδοτος

Πήρε τη νίκη με 2-0 στο φιλικό με τον ΑΟΤ.

Ένα ακόμη «τεστ» έδωσε ο Ηρόδοτος, που υποδέχτηκε τους μεσαρίτες και πήρε τη νίκη γοήτρου. Ο Θωμάς Στράτος, αλλά και ο Μιχάλης Κουτεντάκης έκαναν τις δοκιμές τους και σίγουρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση.

Το πρώτο μέρος δεν πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις και καθεμία ομάδα είχε από μία καλή στιγμή. Στο 30’ οι γηπεδούχοι με τον Μάουρο και τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι με τον Λούσι. Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» ήταν πιο ουσιαστικοί και μέσα σε ένα τετράλεπτο έφτασαν στην επικράτηση.

ADVERTISING

Στο 69’ ο Σουρνάκης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 72’ ο Φαλκάο μ’ ένα υπέροχο τέρμα διαμόρφωσε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης είχε και μία μεγάλη φάση στο 74’, ωστόσο ο Δημαράκης αντέδρασε καταπληκτικά.

Ηροδοτος: Οικονομάκης, Μακρυδάκης, Σαρρής, Ροκάκης, Γρηγορόπουλος, Μασάδο, Ζιώγας, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Μάουρο, Γκίνι. Έπαιξαν και οι: Ρέτσος, Κυριακίδης, Φουάσης, Γαλεάδης, Φαλκάο, Σουρνάκης, Κουτάντος, Κλάδος, Αλεξάκης, Ντρίλο, Χίντρι.

ΑΟΤ: Δημαράκης, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Βρεττός Κ, Λούσι, Γκελοσάνι, Φραγκιαδουλάκης, Τριανταφυλλίδης, Σενκα, Παπαδάκης, Αριστεινίδης. Έπαιξαν και οι: Καργάκης Στ., Παραθύρας, Καργάκης Αλ., Νικολακάκης, Σπυριδάκης, Παπανδρέου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ