Όμορφη βραδιά στον ΑΟΑΝ (pics)

Το «ευχαριστώ» του Αγίου Νικολάου.

Η «Taverna Spinalonga» και η οικογένεια Βραχασωτάκη παρέθεσε δείπνο στον ΑΟΑΝ, με τους «κυανόλευκους» να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για  την όμορφη βραδιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ταβέρνα «Taverna Spinalonga», στην Πλάκα και με θέα το νησί της Σπιναλόγκας, πέρασε μια όμορφη βραδιά η ομάδα μας, δεχόμενη την φιλοξενία της οικογένειας Βραχασωτάκη και του προσωπικού του καταστήματος, στο δείπνο το οποίο παρατέθηκε με αφορμή την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/23.

ADVERTISING

Ο Άρης Βραχασωτάκης πάντα κοντά στο σωματείο μας, προχώρησε σε αυτή την ωραία κίνηση δείχνοντας και πάλι τα αισθήματα του για την ομάδα μας, όπως είχε συμβεί και πέρυσι τέτοια περίοδο.

Τα μέλη της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές μας, απόλαυσαν τα εκλεκτά πιάτα στο υπέροχο δείπνο που τους παρατέθηκε, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Βραχασωτάκη και ιδιαίτερα στους Άρη και Μαρία, δίδοντας τους μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, με τις ευχές πάντα για καλές δουλειές, συνεχίζοντας τη βοήθεια τους προς τον ΑΟΑΝ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ