Φιλική νίκη για τον ΑΟΤ κόντρα στον Αγ. Δημήτριο

Τη νίκη με 4-1 πήρε ο ΑΟΤ ο οποίος αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής τον Άγιο Δημήτριο στην Μεσσαρά σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. 

Ο Άγιος Δημήτριος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία κόντρα στον ΑΟΤ με το τεχνικό δίδυμο Σταμάτη Τζιώτη και Ζαχαρία Ντουλάκη να κρατάνε τα θετικά στοιχεία και να σημειώνουν αυτά που πρέπει να διορθώσουν ενόψει των επίσημων παιχνιδιών.

Από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη έκανε μια δυνατή προπόνηση με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει και πάλι παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά και το νέο απόκτημα, τον Νικολακάκη.

ADVERTISING

Ο ΑΟΤ πήρε προβάδισμα με τον Παραθύρα, ενώ ο Γκελοσάνι με πέναλτι έκανε το 2-0. Στην συνέχεια την σκυτάλη ανέλαβε ο Λούσι που έκανε το 3-0, ενώ το κερασάκι στην…τούρτα, έβαλε ο Νικολακάκης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΟΤ.

Ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να μειώσει σε 4-1 με τον Γιάννη Παπαδάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ADVERTISING

ΑΟΤ: Σταυρακάκης, Κουτεντάκης, Βρεττός, Καργάκης, Λούσι, Τριανταφυλλίδης, Σπυριδάκης, Βακράκος, Παπαδάκης, Κουκούλης, Παπανδρέου.

Έπαιξαν και οι: Καργάκης Α., Σένκα, Γκελοσάνι, Μυρτέλι, Νικολακάκης, Παραθύρας, Καζάκης, Ντόκο.

Άγιος Δημήτριος: Γαλανάκης, Παπουτσιδάκης Α., Μουρτζάκης, Χουδετσανάκης, Παπουτσιδάκης Θ., Γερομαρκάκης, Μπελαδάκης, Παπαδάκης, Σωτήρχος, Μανιαδής, Γωνιανάκης.

ADVERTISING

Έπαιξαν και οι: Γαλανάκης Μ., Μιχαηλίδης, Λεβεντάκης Β., Καφετζάκης Ι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ