SL2: Συζητάει «κουτσούρεμα» των play offs, θέλει να ανέβουν τρεις – Στα… όπλα η SL!

Αλλαγές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος θέλει να κάνει η SL2 για να προλάβει τις ημερομηνίες. Πρόταση για άνοδο 2+1 ομάδων και όχι 1+1 που ισχύει, έπεσε στο τραπέζι αλλά πολύ δύσκολα θα το δεχθεί η SL1.

Οι προπονήσεις στη SL2 ξεκινούν σύντομα και στη διοργανώτρια έχουν βάλει κάτω τις ημερομηνίες για να χωρέσουν τους αγώνες.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η σέντρα του πρωταθλήματος να γίνει στις 9-10/1, και στη μικρή λίγκα έχουν πάρει το καλεντάρι για να βρουν ημερομηνίες για 32 αγωνιστικές (κανονική περίοδος και αγώνες κατάταξης) μέχρι τις 19/5.

ADVERTISING

Στο ΔΣ της Ένωσης που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 30/1, έπεσε στο τραπέζι  η πρόταση οι αγώνες κατάταξης να είναι μονοί και όχι διπλοί. Να μην διεξαχθούν δηλαδή 10 αγωνιστικές αλλά πέντε και να προστεθούν στις 22 της κανονικής περιόδου. Συνολικά δηλαδή, 27 αγωνιστικές.

Απόφαση δεν πάρθηκε και το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί σε νέο συμβούλιο που θα συνεδριάσει στις 4/1.

Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αλλάξει η προκήρυξη όσον αφορά τις ομάδες που θα προβιβαστούν στη SL1. Η προκήρυξη που ισχύει κάνει λόγο για απευθείας άνοδο μίας ομάδας και μπαράζ του 2ου με τον 13ο της SL1, όπως έγινε και πέρσι δηλαδή. Στο τραπέζι έπεσε πρόταση να προβιβαστούν απευθείας δύο ομάδες και να δώσει μπαράζ ο τρίτος με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας.

ADVERTISING

Στη Super League πάντως, είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσουν στο ενδεχόμενο αυτό και θα ζητήσουν να ισχύσει η προκήρυξη, να υποβιβαστεί δηλαδή μόνο ένας και ο 13ος να δώσει μπαράζ με τον 2ο της SL2.

Πηγή Sdna.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ