Ο Ηρόδοτος παρέδωσε τρόφιμα στους πληγέντες των Μαλίων

Ο Ηρόδοτος για ακόμη μία φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς σήμερα, αντιπροσωπεία της ομάδας, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην πρόεδρο του συλλόγου γυναικών «ΕΣΤΙΑ», Μαρία Γαράκη.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Σήμερα ολοκληρώσαμε με επιτυχία άλλη μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε αρχές Νοέμβριου και αφορούσε την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες, συνάνθρωπους μας, στην περιοχή των Μαλίων.

-Προπονητές, παράγοντες και αθλητές του συλλόγου βοήθησαν στο μέγιστο στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας μια μικρή βοήθεια στους συνανθρώπους μας που αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε έζησαν άλλη μια δυσκολία από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

ADVERTISING

-Το μέλος του Δ.Σ. Ηρόδοτος κος Αδαμάντιος Κρασανάκης με την γραμματέα της Ακαδημίας μας κα Βάσω Κρασανάκη παρέδωσαν τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν στην πρόεδρο του συλλόγου γυναικών ‘ΕΣΤΙΑ” κα Γαράκη Μαρία που με την σειρά τους θα τα διαθέσουν στους ανθρώπους της περιοχής που τα έχουν τόσο ανάγκη.

-Ευελπιστούμε ότι δώσαμε και εμείς από την πλευρά μας μια μικρή βοήθεια και μια ανάσα σε συνανθρώπους μας που από την μια ημέρα στην άλλη βρέθηκαν χωρίς σπίτια και περιουσία λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ