Σήμερα η νέα κρίσιμη τηλεδιάσκεψη ΕΠΟ με παίκτες της Γ Εθνικής!

Σήμερα Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στη 13:00 θα διεξαχθεί η νέα κρίσιμη τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών της Γ Εθνικής και από τους δέκα ομίλους, με την ΕΠΟ και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μαυρωτά!

Στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα στον Παναγιώτη Διακοφώτη, μέλος της επιτροπής της ΕΠΟ και τους ποδοσφαιριστές της Γ Εθνικής, ο πρώτος τόνισε πως θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και θα υπάρχει και μεγάλη στήριξη από την Διοργανώτρια Αρχή, αλλά και από UEFA και FIFA.

Μάλιστα από την ΕΠΟ υπήρξε δέσμευση, πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στην δράση και πάλι μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αφού τονίστηκε από τους εκπροσώπους ότι θα αναλάβει τα έξοδα με την βοήθεια της ΦΙΦΑ και της UEFA.

ADVERTISING

Έτσι όπως και είχε αποφασιστεί σήμερα Τρίτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00, θα διεξαχθεί νέα τηλεδιάσκεψη με τους ποδοσφαιριστές της Γ Εθνικής και τους τους κ.κ. Μαυρωτά (γενικός γραμματέας Αθλητισμού), Μπαντή (πρόεδρος ΠΣΑΠ), Διακοφώτη (μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ) και Παξινό (μέλος της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ) με θέμα το μέλλον του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η Επιτροπή των ποδοσφαιριστών αναφέρει: « Η επιτροπή των ποδοσφαιριστών (εκπρόσωποι από τους δέκα ομίλους) της Γ’ Εθνικής μετά την τηλεδιάσκεψη της προηγούμενης Τρίτης (22/12) με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ, προγραμμάτισαν νέα διαδικτυακή συνάντηση με τους κ.κ. Μαυρωτά (γενικός γραμματέας Αθλητισμού), Μπαντή (πρόεδρος ΠΣΑΠ), Διακοφώτη (μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ) και Παξινό (μέλος της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ) με θέμα το μέλλον της Γ Εθνικής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ