Ο Ηρόδοτος επισκέφτηκε την παιδοογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Αντιπροσωπεία του Ηροδότου, βρέθηκε σήμερα (29/12) το πρωί στην παιδοογκολογική-αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, χαρίζοντας δώρα και πολλά… χαμόγελα, στους μικρούς ήρωες της ζωής.

Από την ομάδα του Ηροδότου, επισκέφτηκαν την κλινική, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Κώστας Κουντούρης, ο πρόεδρος της ομάδας Νέων, Παναγιώτης Μουρτζάκης, ο γραμματέας της ομάδας Νέων, Βαγγέλης Παπαδημητρίου και ο προπονητής της ομάδας Ανδρών, Ανδρέας Ξυδάκης.

Η ανακοίνωση του Ηροδότου: «Ένα πρωινό γεμάτο χαμόγελο και ελπίδα σ ένα γιορτινό περιβάλλον παρέα με τους πραγματικούς ήρωες της ζωής ήταν το σημερινό για τον σύλλογο μας.
Αντιπροσωπεία του συλλόγου μας με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Κουντούρη Κώστα, τον πρόεδρο της ομάδας νέων Ηροδότου κ. Μουρτζακη Παναγιώτη, τον γραμματέα της ομάδας νέων κ. Παπαδημητρίου Βαγγέλη και άλλων εκπροσώπων, σε συνεργασία με την αμέσως δράση και την αστυνομία ηρακλείου όπου εκπροσώπησαν ο διοικητής της αμέσως δράσης και ο υποδιοικητής αυτής καθώς και ο διοικητής της αστυνομίας, επισκέφτηκαν την παιδοογκολογική/αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, χαρίζοντας δώρα και πάνω απ’ όλα χαμόγελο στους μικρούς ήρωες που βρίσκονται εκεί και αγωνίζονται με τον δικό τους τρόπο, για τον δικό τους σκοπό».

Παρακολουθείστε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Ηροδότου:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.