Σωματείο φίλων Ηροδότου – εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη: «Ποιος ευθύνεται για το κύπελλο;»

Εξηγήσεις για το ποιος ευθύνεται και δεν αγωνίζεται ο Ηρόδοτος στο κύπελλο Ελλάδας ζητά με ανακοίνωση του το σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη. 

Στην ανακοίνωση τους τονίζουν ότι το μόνο που αφορά τον κόσμο της ομάδας είναι η σωστή λειτουργία του συλλόγου και το καλύτερο μέλλον. Παράλληλα τονίζουν ότι με τα όνειρα τους δεν μπορεί να παίξει κανείς.

Τέλος ζητούν εξηγήσεις για το ποιος ευθύνεται και δεν θα βρεθεί η ομάδα στο κύπελλο Ελλάδας.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Παρατηρούμε διάφορες καταστάσεις και συμβάντα που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και αφορούν την ομάδα μας…Προσωπικές κόντρες, ίντριγκες και καπρίτσια δεν θέλουμε να τα μάθουμε και ούτε να τα ξέρουμε! Το μόνο που μας αφορά είναι η ομάδα μας, η σωστή λειτουργία της και το όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον της. Με τις βλέψεις μας και τα όνειρα μας δεν θα παίξει κανείς.

ΥΣ: πάντα στηρίζουμε τις διοίκησης μας που θέλουν το καλό της ομάδας μας αυτό θα ξανά κάνουμε και φέτος ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΥΣ2 περιμένουμε να μας πείτε γιατί δεν πήραμε μέρος στο κύπελλο Ελλάδος και ποιος ήταν ο υπεύθυνος για να δηλώσει την ομάδα μας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ