Η ΕΠΣ Κορίνθου ζητά ειδική μέριμνα για τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση εγγραφής στο μητρώο!

Η ΕΠΣ Κορίνθου, μετά από τις ΕΠΣ Λακωνίας, Αργολίδας και Πειραιά, με επιστολή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητά να ληφθεί ειδική μέριμνα για όσα ποδοσφαιρικά σωματεία έχουν ήδη καταθέσει αίτηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων και αυτή βρίσκεται στο στάδιο ελέγχου ή θεραπείας.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΠΣ Κορίνθου αιτείται, όπως και οι άλλες ΕΠΣ, μέχρι την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, να επιτραπεί και σ’ αυτά τα σωματεία (όπως συμβαίνει με όσα είναι ήδη εγγεγραμμένα στο Μητρώο -1.866 ποδοσφαιρικά σε σύνολο 5.647 σωματείων όλων των αθλημάτων, έως σήμερα το απόγευμα) να κάνουν χρήση των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων και να λαμβάνουν άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων από την Περιφέρεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος, με ενημέρωση για τις εκκρεμότητες των 8 σωματείων της (και με 17 εγγεγραμμένα στο Μητρώο) και αντίστοιχη επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Click to Hide Advanced Floating Content