Γ. Παπαδάκης: «Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί»

Ο Γρηγόρης Παπαδάκης, εκπροσώπησε την ομάδα του ΠΟ Ηρακλείου στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κατάσταση που επικρατεί δεν μπορεί να συνεχιστεί και πως είναι υπέρ την επανέναρξης των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Kαλησπέρα και από εμένα, χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά. Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τα παιδιά όλα αυτά θέλουν να παίξουν, τα τηλέφωνα και η πίεση -αγνοώντας κάποιους άλλους κινδύνους- θεωρώ σωστό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μην διακοπεί ξανά, αυτό βέβαια θα το πει ο ΕΟΔΥ. Είμαι υπέρ της επανέναρξης με όλες τις προφυλάξεις που χρειάζονται, σωστό αυτό που ανέφερε ο κ. Καρδουλάκης, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες.

Αν όμως μείνουμε ανενεργοί περίπου 8 μήνες θα χαθεί μεγάλη περίοδος, κάτι που θα κάνει ζημιά στους αθλητές, εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, είτε είναι Περιφέρεια είτε υπουργείο αθλητισμού, θα είναι ευχής έργον, οι γιατροί και η διαιτησία είναι τα βασικότερα «προβλήματα». Ως Παναθηναϊκός Ηρακλείου είμαστε υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος».