Μ. Κασελάκης: «Να κάνουμε μία καλή επανέναρξη το καλοκαίρι με ανταγωνιστικά πρωταθλήματα»

Ο Μιχάλης Κασελάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την Θέρισσο στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ με τα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας, ανέφερε πως το σωματείο της Θερίσσου, δυσκολεύεται να βρει πόρους, όμως παρόλα αυτά, τόνισε πως μπορούν όλοι να προετοιμαστούν για να γίνει μία καλή επανέναρξη το καλοκαίρι, με ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Η τοποθέτηση του Μιχάλη Κασελάκη: «Xρόνια πολλά και από εμένα σε όλους. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία σε κάθε σπίτι. Η εμπειρία που έχω αποκτήσει όλο αυτό το διάστημα από τους ειδικούς και ΕΟΔΥ σύμφωνα με τις αποφάσεις που παίρνουν θεωρώ ότι δύσκολα θα επιτρέψουν την επιστροφή μας στα γήπεδα, με τις επιχειρήσεις κλειστές και τα σχολεία θα δοθεί εκεί προτεραιότητα και όχι στο ποδόσφαιρο.

Καλώς κάνουμε αυτή τη συζήτηση, εάν θυμάται ο κ. Νίκος (σ.σ. Τζώρτζογλου) είχαμε συγκρουστεί γιατί το είχε προβλέψει πως θα διακοπούν τα πρωταθλήματα γι’ αυτό έγιναν μικρά πρωταθλήματα. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα, δυστυχώς δεν είναι μόνο τι θέλουμε, είναι τι μπορούμε. Έχουμε πολλά έξοδα σαν σωματείο, τους δίνω συγχαρητήρια σε όλους για τη προσπάθεια που κάνουν, σωματεία σαν το δικό μας αδυνατεί για οικονομικούς λόγους, η κοινωνία είναι κλειστή και οι επιχειρήσεις είναι κλειστές, δεν μπορούμε να βρούμε χρήματα.

ADVERTISING

Άσχετα με το ότι εμείς δεν μπορούμε, δεν πιστεύω ότι η πολιτεία να επιτρέψει το ποδόσφαιρο, αν το κάνει θα είναι μήνας Μάρτιος που θα είναι δυσκολότερα τα πράγματα λόγω της τουριστικής έναρξης. Μπορούμε όλη αυτή τη περίοδο να ανασυνταχθούμε και να κάνουμε ένα restart και να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι να μιλήσουμε και να κάνουμε μία καλή επανέναρξη με ανταγωνιστικά πρωταθλήματα να μας βρει όλους εκεί να το κάνουμε πράξη. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, μακάρι από αύριο κιόλας να ανάψουν το πράσινο φως. Σε πρωταθλήματα όπως τα δικά μας με 9 ομάδες, εάν δύο δεν μπορέσουν να συμμετέχον πως θα γίνουν τα πρωταθλήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ