Στέλνει υγειονομικό πρωτόκολλο η FL – Ζητάει έναρξη προπονήσεων

Στο διοικητικό συμβούλιο της Football League που συνεδρίασε πρόσφατα δεν ανακοινώθηκε κάποια απόφαση, παρά μόνο νέα συνεδρίαση για τις αρχές του νέου έτους.

Την Κυριακή 27/12, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας ανακοίνωσε ότι στο πρόσφατο συμβούλιο, οι 20 ΠΑΕ δεσμεύτηκαν ότι μπορούν να ακολουθήσουν το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο που μεταξύ άλλων, προβλέπει ένα υποχρεωτικό τεστ κάθε εβδομάδα, 24 ή 48 ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Τη Δευτέρα 28/12 λοιπόν, το πρωτόκολλο θα σταλεί στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων μαζί με το αίτημα για έναρξη των προπονήσεων των ομάδων.

ADVERTISING

Να σημειωθεί ότι από τις 3/1 ξεκινάει προπονήσεις, μεταξύ άλλων, η Super League 2.

Η ανακοίνωση της μικρής λίγκας:

«Εις απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων, ενημερώνουμε πως η Διοργανώτρια έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Football League.

ADVERTISING

Μετά την σύσκεψη με τις 20 ΠΑΕ – μέλη μας και την δέσμευση εκείνων ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν κατά γράμμα στις οδηγίες της Πολιτείας, η Υγειονομική Επιτροπή της Super League 2 – Football League ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο θα αποσταλεί στις αρμόδιες αρχές αύριο Δευτέρα, μαζί με την σχετική αίτηση για έναρξη προπονήσεων της Football League».