Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πέθανε ο νεαρός που τον είχε μαχαιρώσει ο ίδιος του ο πατέρας!

Έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, ο 26χρονος άντρας που είχε μαχαιρωθεί από τον πατέρα του τα Χριστούγεννα στην Κρήτη.

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόταν ένας 26χρονος αντρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε μαχαιρωθεί από τον ίδιο του τον πατέρα τα Χριστούγεννα.

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος είχε δεχτεί 6-7 μαχαιριές με συνέπεια να έχει χάσει αρκετό αίμα, αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο όπου και κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/12)

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (25/12) ανήμερα των Χριστουγέννων, στην Θέρισσο στο Ηρακλείο. Εκεί έπειτα από άγριο καυγά που υπήρξε ανάμεσα σε μία παρέα αντρών, για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα, ο 55χρονος πατέρας τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του ο οποίος εκτός από τον ίδιο δέχτηκε χτυπήματα και από τον μικρό του αδερφό.

Έπειτα από το περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 55χρονου πατέρα, αλλά και του 24χρονου αδερφού του θύματος, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αλλά και οπλοχρησία κατά περίπτωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P