Φιλική επικράτηση για την ΑΕΚ

Επιβλήθηκε 0-2 της Αγίας Βαρβάρρας.  

Η ΑΕΚ συνέχισε νικηφόρα τα φιλικά της προετοιμασίας της, παρόλο που, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, το αποτέλεσμα αυτή την περίοδο έχει δευτερεύουσα σημασία. Τόσο ο Γιώργος Φιολιτάκης, όσο και ο Νίκος Ανδριανάκης έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κατσαμπά είχε την κατοχή, με τους «πράσινους’ να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στην κόντρα… Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό, με τους νικητές, πάντως, ν’ απειλούν σε δύο περιπτώσεις με τον Σαμπροβαλάκη. Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης (47’), βέβαια, ο Δάσκος σημείωσε το 1-0 για το σύνολο του Ανδριανάκη. Το τελικό 2-0 διάμορφωσε λίγο αργότερα από την… άσπρη βούλα ο Ντελία.

Αγία Βαρβάρα: Δαμιανάκης, Καμπάνης, Σιαπλαούρας, Ανδρικάκης, Σκουλάς, Κουκλίδης, Καρακωνσταντάκης, Τζάρτζάλος, Σώρα, Παπαγγελής, Χατζηγεωργίου. Έπαιξαν και οι Σαϊτακης, Μανουσάκης, Μαρής, Τιτάκης, Κακουλάκης, Πιντιλί, Λεκανάκης, Καλαϊτζάκης Λ. Καλαϊτζακης Γ., Γαρεφαλάκης Σ.

ΑΕΚ: Σπανός, Καραφωτιάς Τολης, Κονιδάκης, Ντελία, Μπένγκα, Καραφωτιάς Τάκης, Μανουσάκης, Κεφαλούκος, Λέλεκας, Ζηρδέλης, Σαμπροβαλάκης. Έπαιξαν και οι: Μήτρου, Βαρδονικολάκης Γ., Δάσκος, Τσατσάκης Μ., Κάβαλλος, Φρόκου, Δοξαστάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P