Γρ. Περιβολάρης: «Πολύ ευχαριστημένος που θα φορέσω την βαριά φανέλα του Ρούβα»

Στον Ρούβα θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Γρηγόρης Περιβολάρης.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην ομάδα της Γέργερης και με δηλώσεις του στο ????????????????????????????????????????εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα αγωνιστεί στον Ρούβα, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ADVERTISING

Για τη νέα του ομάδα τον Ρούβα: «Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους με υγεία χωρίς τραυματισμούς, με κόσμο στα γήπεδα και να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Πολύ ευχαριστημένος που θα φορέσω  την βαριά φανέλα του Ρούβα.

Μια ομάδα που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα και πιο συγκεκριμένα η διοίκηση προσπαθεί να ξαναφέρει αυτήν την ταυτότητα στην ομάδα με τις προσθήκες έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και αυτό πιστεύω φαίνεται και από τα πρώτα μας φιλικά. 

Είναι ρομαντικό στις μέρες μας ακόμα άνθρωποι να στερούνται από το μετερίζι τους, για την αγάπη που έχουν για μια ομάδα για ένα (χωριό) και αυτό σπανίζει»

ADVERTISING

Για τους προσωπικού του στόχους: «Όσο αφορά τους δικούς μου προσωπικούς στόχους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπα από το Ηράκλειο 3 χρόνια, θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι και να κρατηθώ σε ένα υψηλό επίπεδο.

Εύχομαι να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ