Η… επετειακή χρονιά να είναι ιδανική

Με στόχο μία καλή πορεία θα πορευτεί με αρκετά νέα πρόσωπα ο ΠΟΑ στο φετινό πρωτάθλημα του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, έχοντας τον Αντώνη Ανδρουλάκη στο «τιμόνι» του.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, σημαντικά «παλαιά» πρόσωπα αλλά και ηχηρές αποχωρήσεις, ο ΠΟΑ θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένος στο νέο πρωτάθλημα. Αναμφίβολα η «επιστροφή» του Μανώλη Ρουμπάκη στην ομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική, ενώ αποκτήθηκαν και ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν αρκετά το επίπεδο όπως ο Αναστασιάδης και ο Πατινιώτης.

Ηχηρές ήταν και οι αποχωρήσεις όμως, με τους Πετράκη, Βρεττό, Καρβελά να ξεχωρίζουν, παρ’ ότι ο τελευταίος και πέρυσι δεν αγωνίστηκε με τη φανέλα των «πρασίνων».

Το αξιοσημείωτο της χρονιάς, είναι η συμπλήρωση 70 χρόνων για τους Ατσαλενιώτες, με τη διοίκηση Λέλεκα να ετοιμάζει αρκετές και σημαντικές δράσεις κατά τη διάρκειά της όπως αναφέρουν στον ΠΟΑ.

Μία από αυτές τις δράσεις είναι η δημιουργία μπουτίκ του συλλόγου, με ρούχα επετειακά σε συνεργασία με την V Teamwear, μία τοπική εταιρεία που ουσιαστικά αποτελεί άμεσο συνεργάτη του ΠΟΑ τη φετινή χρονιά στο κομμάτι της ένδυσης.