«Σεφτέ» στο Βόλο…

Ο ΟΦΗ θέλει σήμερα να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τέλος στο άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν θα προσπαθήσει να βάλει ο Όμιλος. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος φιλοξενείται στις 7 το απόγευμα από τον Βόλο και έχει ως μοναδικό στόχο να… ξεκολλήσει από το μηδέν.

Οι ήττες από τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό και οι άσχημες εμφανίσεις έχουν αφήσει τους «ασπρόμαυρους» στον πάτο της γενικής κατάταξης. Το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 3η αγωνιστική, οπότε υπάρχει χρόνος για να διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

ADVERTISING

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, έτσι, ψάχνει το αποτέλεσμα, το οποίο εκτός από το βαθμολογικό όφελος θα βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Το ζητούμενο, έτσι, όπως και σε κάθε παιχνίδι, είναι το «τρίποντο».

Για ακόμη μία φορά, βέβαια, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τον ηρακλειωτικό σύλλογο, που θα παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αρκετές σοβαρές απουσίες. Νοκ-άουτ, έτσι, έχουν τεθεί οι Μπαλογιάννης, Νέιρα, Τοράλ, Ντουρμισάι και Τσιλιανίδης.

Την 19μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Bruce Kamau, απαρτίζουν οι: Stevens, Σωτηρίου, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Yohou, Thorarinsson, Diousse, Mellado, Στάικος, Αποστολάκης, Μπουζούκης, Θεοδοσουλάκης, Kamau, Dicko.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ