Είχε φάσεις, δεν είχε νικητή…

Πόρος και ΑΟΑΝ έμειναν στο 0-0.

Σε φιλικό που διεξήχθη στη Ν. Αλικαρνασσό, οι δύο ομάδες είχαν θέληση, έφτιαξαν φάσεις, ωστόσο δε βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο πρώτο μέρος περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και είχαν δύο σημαντικές φάσεις για να σκοράρουν με τον Φρόκου, στο 12’ και στο 24’, ενώ οι Λασιθιώτες απείλησαν με σουτ του Τζιλάι στο 33’. Στο 40’ το δυνατό σουτ του Νάκα κόντραρε και η ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα του Χατζησεβαστού.

ADVERTISING

Στην επανάληψη το σύνολο του Σκύβαλου είχε μία τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στο 58’, όμως ο Γκογκόσης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε σουτ από τη μικρή περιοχή του Φουκαράκη. Δέκα λεπτά αργότερα πλήσιασε ξανά στο γκολ, πρώτα με τον Μηνά κι έπειτα με τον Δολοψάκη. Δύο λεπτά αργότερα, βέβαια, ο Πόρος θα μπρούσε να προηγηθεί, ωστόσο το σουτ του Καστελιανάκη πέρασε λίγο άουτ.

Πόρος: Ζαφείρης (46’ Γκογκόσης), Νίκενσον, Παπαδομιχελάκης, Μπάμπης (65’ Ζούζουλας), Νάκας (52’ Σημαιάκης), Αγρικάκης (52’ Καστελιανάκης), Αυγουστάκης, Ουζούνογλου, Καλαϊτζάκης (52’ Ξυλούρης), Μαυρής (52’ Αρχοντάκης), Φρόκου (56 Ριζάκης).

ΑΟΑΝ: Κασσωτάκης (46’ Γιαγκιόζης), Δολαψάκης, Πλουσής (70’ Γκρεμός), Τσανάι, Γωνιωτάκης (46’ Κίτος) , Φουκαράκης, Μηνάς, Χύσι, Τζιλάι (46’ Νοκάι), Μπαράτα (70’ Πάγια), Μποτέ (62’ Κουτούζος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ