Πέρασε άνετα και όμορφα από την Λαμία η ΑΕΚ (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-0 της Λαμίας.

Η Ένωση έδειξε από το πρώτο παιχνίδι πόσο έχει αλλάξει και πως πλέον στοχεύει ψηλά και σε μια επιτυχημένη χρονιά αφού χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Λαμίας στην πρεμιέρα της Super League.

Μπορεί η Λαμία να ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ στο 33ο λεπτό με τον Ντε Βινσέντι να εκτελεί πέναλτι και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ωστόσο η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Αραούχο στο 35′ κάνοντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

ADVERTISING

Στην επανάληψη η Ένωση πάτησε…γκάζι και με τον αρχηγό της πάλι κατάφερε να πετύχει το 2-0 διπλασιάζοντας και ο ίδιος τα τέρματα του στην αναμέτρηση.

Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Πινέδα με εξαιρετικό σουτ κάνοντας το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο αξιοσημείωτο από εκεί και μετά ήταν το δοκάρι της Λαμίας με τον Τσούκαλο.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (57′ Μανούσος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Γκοράνοβ, Σλίβκα, Μπάμπης (82′ Σαραμαντάς), Νούνιες, Σιμόν, Ντε Βινσέντι (70′ Τσούκαλος), Τσιλούλης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Βίντα (83′ Ρότα), Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (89′ Φράνσον), Γιόνσον, Πινέδα (76′ Λιβάι Γκαρσία), Τσούμπερ (89′ Μοχαμάντι), Μάνταλος, Αραούχο (83′ Μήτογλου).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ