Αίτημα στην ΕΠΟ για τηλεδιάσκεψη από τους ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής!

Με πρωτοβουλία όλων των ποδοσφαιριστών της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Γιώργο Μπαντή και τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλιφραγκής.

Στην τηλεδιάσκεψη όλοι οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος και από τους δέκα ομίλους αποφασίστηκε να στείλουν επίσημο αίτημα στην ΕΠΟ για τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία.

Στην ομιλία τους οι ποδοσφαιριστές μετέφεραν στον πρόεδρο του ΠΣΑΠ πως “Η Γ εθνική δεν είναι ούτε τοπικό (ερασιτεχνικό) γιατί έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά ούτε επαγγελματίες γιατί δεν έχουμε την ασφάλεια και τα συμβόλαια” ζητώντας παράλληλα την κατανόηση από τους αρμόδιους.

ADVERTISING

Μάλιστα εφόσον η ΕΠΟ δεχτεί την πρόταση των ποδοσφαιριστών οι ίδιοι θα ζητήσουν άμεσα την έναρξη των προπονήσεων και φυσικά την επιστροφή στην δράση, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Παράλληλα θα ζητήσουν από τους αρμόδιους φορείς της ΕΠΟ τι πρωτόκολλο χρειάζεται για να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής αναμένεται να ετοιμάσουν τις επόμενες ώρες και σποτ προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την επιστροφή στην δράση.

ADVERTISING

Επόμενο βήμα εφόσον ολοκληρωθεί το αίτημα αυτό, είναι να συζητήσουν και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτερη Αυγενάκη, αφού οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής είναι διατεθειμένοι να φτάσουν ως το τέρμα για να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις ομάδες του Ηρακλείου μίλησαν οι Κώστας Ταβλαδωράκης (Δαμάστα) και Τάσος Τριανταφύλλου (Γιούχτας).

Δείτε φωτογραφίες από την τηλεδιάσκεψη και τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν από όλους τους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content