Συνεχίζει στο Ασήμι ο Φρ. Γιαννουλάκης!

Μετά τις σπουδαίες μεταγραφές το Ασήμι προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική ανανέωση αφού κράτησε τον Φραγκίσκο Γιαννουλάκη.

Ο έμπειρος μπακ-χαφ μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Ασημίου συμφώνησε σε όλα προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα της Μεσσαράς.

Ο Γιαννουλάκης πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα του Ασημίου βοηθώντας και αυτός από την μεριά του το σωματείο να πετύχει τον στόχο του.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει πανηγυρίσει σπουδαίες στιγμές στο παρελθόν με τη φανέλα του Ζαρού κατακτώντας πρωταθλήματα, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, της Γόρτυνας, της Τυλίσου  και με την εμπειρία του θα δώσει αρκετές λύσεις στον Γιώργο Ποντίκαλη στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τη νέα χρονιά στην Α2 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...