Ανακοίνωσε Χαραλαμπάκη ο ΑΟΑΝ!

Την απόκτηση του Παναγιώτη Χαραλαμπάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Πιο συγκεκριμένα ο 16χρονος τερματοφύλακας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα του ΑΟΑΝ και ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Έτσι λοιπόν η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου ολοκληρώνει με τις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Ο Χαραλαμπάκης στις θέσεις των τερματοφυλάκων!

ADVERTISING

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Χαραλαμπάκη, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας για τις υποχρεώσεις της στην ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023.

Ο 16χρονος (2006) τερματοφύλακας προερχόμενος από την ομάδα του ΑΣ Ιεράπετρας, είναι από τα μεγάλα ταλέντα του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου στη θέση αυτή, έχοντας δείξει την αξία και τις δυνατότητες του και με τη Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Λασιθίου και κρίθηκε ιδανική περίπτωση για να πλαισιώσει τους υπόλοιπους τερματοφύλακες μας.
Παναγιώτη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΝ και ευχόμαστε με πολλή δουλειά, να φτάσεις στο επίπεδο που πραγματικά μπορείς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.