Όλα… πρίμα στο Λίντο

Ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στο Λίντο με τον Δήμο Χριστοφή να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του. 

Το Λίντο άλλαξε εποχή με τον Δήμο Χριστοφή να αναλαμβάνει το… τιμόνι της ομάδας και να προετοιμάζει την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς. Ο νεαρός τεχνικός δουλεύει από την πρώτη ημέρα στην φυσική κατάσταση και στο τακτικό κομμάτι, μιας και η ομάδα έχει δώσει… βάρος στο νεανικό σύνολο και στην προώθηση ποδοσφαιριστών από την Δόξα Ηρακλείου.

Μέχρι τώρα η προετοιμασία κυλάει ομαλά με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πιστά το… πλάνο. Μάλιστα ο Δήμος Χριστοφής αναμένεται να δώσει το πρώτο… ρεπό το σαββατοκύριακο προκειμένου οι παίκτες του να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

ADVERTISING

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν το πρόγραμμα της προετοιμασίας εκτός από τον Μπουρδάκη, ο οποίος προπονείται ατομικά στα Χανιά και αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο τέλος του μήνα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.