Ο Ρούβας επέστρεψε για να μείνει…

Η ομάδα της Γέργερης ολοκληρώνει σιγά σιγά την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της, έχοντας στόχο να καθιερωθεί αρχικά στην μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών σωματείων.

Ο Ρούβας μετά από την περυσινή μαγική χρονιά που του έδωσε με ευκολία το πρωτάθλημα στην Α2 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Α1, έδειξε με τις μεταγραφικές του κινήσεις  ότι δεν επέστρεψε στα μεγάλα… σαλόνια για να είναι κομπάρσος, αλλά για να καθιερωθεί και να φτιάξει και πάλι το DNA του.

Το… συγκρότημα του Νίκου Τσερεβελάκη ενισχύθηκε αρκετά με ποδοσφαιριστές που έχουν φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα και γνωρίζουν καλά πως να παίρνουν τα αποτελέσματα μέσα στις τέσσερις γραμμές.

ADVERTISING

Οι κινήσεις με Περογαμβράκη, Καλεμάκη, Χριστοφοράκη, Ντέτσικα, Τσατσάκη, Ρόσου και φυσικά η παραμονή των περισσότερων ποδοσφαιριστών δημιουργεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο εφόσον δουλέψει σκληρά θα μπορέσει να προσφέρει όμορφες στιγμές στον κόσμο της ομάδας μέσα στην χρονιά.

Πλέον ο Νίκος Τσερεβελάκης καλείται να… μοντάρει την ομάδα μέσα στην προετοιμασία και να την παρουσιάσει στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.