Παν. Τσιριμπής: «Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει κανονικά»

Ο εκπρόσωπος του Ηροδότου Παναγιώτης Τσιριμπής μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ξεκαθάρισε ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να ξεκινήσει κανονικά.

Ο ίδιος μάλιστα στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα έχει 18 νέα συμβόλαια, προπονητικό επιτελείο και ανθρώπους που ζουν από το επάγγελμα και θα είναι καταστροφικό αν δεν ξεκινήσει κανονικά.

Τέλος ο Παναγιώτης Τσιριμπής κάλεσε την διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Super League 2 να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλιώς θα κινηθούν νομικά ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν και να διαφυλάξουν την εταιρία και τους εργαζομένους τους.

ADVERTISING

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Εγώ ως Εκπρόσωπος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας του Ηροδότου, ξεκαθαρίζω προς πάσα κατεύθυνση πως το πρωτάθλημα της Super League 2, θα πρέπει να ξεκινήσει κανονικά, βάσει της υπογεγραμμένης απ’ όλους μας προκήρυξη του πρωταθλήματος, δηλαδή στις 11 Σεπτεμβρίου.

Εμείς ως ΠΑΕ, έχουμε 18 καινούργια συμβόλαια, προπονητή και ανθρώπους που ζουν από αυτό το επάγγελμα και εάν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά, τότε ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι θα είναι άνεργοι.

Καλώ την διοργανώτρια αρχή, να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου, διαφορετικά θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να διαφυλάξουμε την εταιρεία και τους εργαζομένους μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.