Ήταν όλοι εκεί για την Γιούλη! (vid)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά που συμμετείχαν τέσσερις ομάδες της πόλης μας στο Ατσαλένιο στηρίζοντας με την παρουσία τους την Γιούλη Αναγνωστάκη.

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα, της ΑΕΚ του ΠΟΑ και του Ηροδότου έδωσαν το παρών την Κυριακή το απόγευμα στο Ατσαλένιο για να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμες την Γιούλη Αναγνωστάκη η οποία ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζουμε όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Γιούλη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα από το τουρνουά βγήκε και η σκέψη μετά από προτάσεις αρκετών να γίνονται συχνότερα τέτοιες ενέργειες για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

ADVERTISING

Μάλιστα η Γιούλη Αναγνωστάκη ευχαρίστησε δημόσια τα σωματεία και τους παράγοντες για τη διοργάνωση και τη συμμετοχή αλλά και τον κόσμο που συνέβαλλε όπως μπορούσε.

Στο τέλος των φιλικών ο Σιδερής ευχαρίστησε τις ομάδες που έδωσαν το παρών στο τουρνουά, αλλά και τους διαιτητές με τους χορηγούς. Παράλληλα έγιναν βραβεύσεις στις ομάδες και στο Δ.Σ. του ΠΟΑ που παραχώρησε το γήπεδο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.