Εν αναμονή των αποφάσεων στην ΕΠΟ

Το μέλλον των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων είναι στον… αέρα και στην ΕΠΟ περιμένουν τις τελικές αποφάσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και των λοιμωξιολόγων προκειμένου να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Το Grandsport.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΠΟ για το μέλλον των πρωταθλημάτων και άπαντες περιμένουν τις τελικές αποφάσεις των ειδικών προκειμένου να συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον των Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Μάλιστα όσον αφορά τις αποφάσεις των παραγόντων των ομάδων της Α1 και Α2 ΕΠΣΗ, μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, τονίζουν πως εφόσον το πρωτόκολλο αναφέρει πως πριν τους αγώνες θα υπάρξει μόνο θερμομέτρηση δεν υπάρχει λόγος διακοπής των πρωταθλημάτων, ενώ σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον ζητηθούν τεστ covid, ενδεχομένως και να μην συμβεί αυτό, καθώς καμία από τις ομάδες δεν θα μπορεί να το υποστηρίξει την στιγμή μάλιστα που η πολιτεία δεν θα δώσει χρήματα στα σωματεία.

ADVERTISING

Όλα λοιπόν αναμένεται να εξαρτηθούν από το τι θα ζητήσουν οι λοιμωξιολόγοι και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αφού στην συνέχεια έχοντας όλα τα… δεδομένα στο τραπέζι η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει για να πάρει τις τελικές αποφάσεις…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content