«Δεν ξέρω αν ο σεβασμός μίας άλλης άποψης προκαλεί γέλιο, αλλά ξέρω ότι οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών προκαλούν κλάμα»

Με τοποθέτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιάννης Κρητικός θέλησε να συγχαρεί την ΕΠΣΗ για την πρωτοβουλία της να συζητήσει  με τα σωματεία και να αφουγκραστεί την άποψη των παραγόντων για το θέμα της επανεκκίνησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ αναφέρθηκε και στα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη.

Παράλληλα έγραψε πως: «Δεν ξέρω αν  η σοβαρότητα της πανδημίας και ο σεβασμός μίας άλλης άποψης προκαλεί γέλιο  είμαι όμως σίγουρος  ότι οι  απώλειες ανθρωπίνων ζωών  προκαλούν κλάμα».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:  «Θέλω να συγχαρώ την ΕΠΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την πρωτοβουλία της να συζητήσει  με τα σωματεία και να αφουγκραστεί την άποψη των παραγόντων για το θέμα της επανεκκίνησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ADVERTISING

 Ομόφωνα σχεδόν όλοι επικαλέστηκαν το μείζον θέμα που είναι η υγεία όλων όσων εμπλέκονται ( παράγοντες, προπονητές, αθλητές, διαιτητές, γιατροί, παρατηρητές, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι) .Σε μία εποχή που δεν υπάρχει κανονικότητα, οι οικονομίες έχουν νεκρώσει,   σε μια εποχή που η πανδημία θερίζει ανθρώπινες ζωές δεν μπορεί  ο αθλητισμός να μένει  αμέτοχος στην πραγματικότητα.

 Επίσης δεν νομίζω ότι κάποιος παράγοντας ήθελε  να κρύψει την οικονομική ανεπάρκεια που έχει δημιουργηθεί από αυτήν την πανδημία. Μηδενικοί σχεδόν χορηγοί, άδειες  εξέδρες, αδυναμία των κοινωνιών να στηρίξουν όπως άλλα χρόνια, αλλά και προσωπικών αδυναμιών των παραγόντων που βλέπουν τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται.

 Θα μπορούσα να γράψω πολλά  Π.χ πώς 25 αγωνιστικές θα τελειώσουν σε 3 μήνες , αν υπάρχουν κρούσματα πως τα διαχειριζόμαστε και αν οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής . Δεν ξέρω αν  η σοβαρότητα της πανδημίας και ο σεβασμός μίας άλλης άποψης προκαλεί γέλιο  είμαι όμως σίγουρος  ότι οι  απώλειες ανθρωπίνων ζωών  προκαλούν κλάμα και μετέπειτα ΓΙΑΤΙ? Για να προλάβουμε αυτό το γιατί πήραμε σήμερα θέση».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content